Psykologitester

Här finns en sida där du kan göra psykologitester om syndromer som du möjligtvis kan ha:

http://www.psykologitest.se/test.php

Coolt test med synen


Att utveckla sin sociala förmåga

Att ha en bra social förmåga är en väldigt viktig egenskap för oss människor. Den finns med oss när vi studerar, jobbar, söker jobb, tränar, behöver hjälp, på fester etc. Med andra ord: det handlar om att kommunicera på ett bra sätt. Att ha en bra kommunikation med många människor kan öppna många dörrar för framtiden. Det handlar om vilka man umgås med, och lite vad man själv är intresserad av. Vill du satsa på en karriär inom sjukvården: börja med att sommarjobba på något sjukhus inom vilken tjänst som möjligt och sedan prata med dem som jobbar med ditt drömyrke för att kunna gå framåt i karriären. Det handlar om att lägga ner tid på det man är intresserad av, och när du väl har funnit det så spelar din sociala förmåga en jätte viktig roll. Om din omgivning skapar en positiv tanke om dig så vill de gärna spendera mer tid med dig och hjälpa dig om de kan.
Innan du skapar nya kontakter är det väldigt viktigt att du vet hur man skapar den nya kontakten, och sedan underhålla kontakten så du inte förlorar den. Varje kontakt som du har i livet spelar en stor roll och kommer alltid att vara en dörr till åtminstone en positiv sak som kommer påverka ditt liv. Som min farmor brukar säga: ”Att vara social är som att träna. Det är krävande, och det behövs mycket träning för att kunna bemästra det”. Det bästa sättet att träna din sociala förmåga på är att vara social med dina kompisar. Försök att träffa dem så mycket som möjligt och ta alla chanser som finns för att träffa dem. Även fester är väldigt viktiga, och se till att dyka upp på så många som möjligt, och helst variera vilka du festar med. Som sagt ”detta är som träning”, kör du bara samma övning hela tiden så blir du bra på just den övningen, men du utvecklas inte inom sporten. Detta är exakt samma sak, se festen som en övning, variera övning för att du som person ska kunna bli bättre.
Kom också ihåg att du har nära och kära, så du inte glömmer bort dem. Även familjeträff eller en fest till någon släkting kommer före eftersom att dem kommer alltid att finnas på din sida och kommer alltid att försöka hjälpa dig i framtiden. Ibland så kommer familjen i första hand, beroende på hur nära dina kompisar står dig.

När du har fått din hjälp så måste du se att andra kommer fråga dig om hjälp. Även på detta sätt skapar kontakter. Kanske så kommer personen som du har hjälpt, kunna komma högre upp i karriären än dig. På detta sätt kan du fråga personen om han/hon kan hjälpa dig upp. Bara för att du är högre upp för stunden betyder inte att du inte ska hjälpa andra för att du är mer värd. Som grupp är vi starkare och därför hjälps vi åt som ett lag.


Ännu en kaloriförbrännare

För er som vill bränna många kalorier så är det att befinna sig i antingen väldigt varma miljöer eller väldigt kalla. När du är i varma miljöer så svettas du, och det är då du bränner kalorier. Kom ihåg att du måste få i dig mycket vätska eftersom att du förlorar vätska när du svettas.
När du är i kalla miljöer så brukar man frysa (ganska uppenbart), och när du börjar skaka så bränner du kalorier. Du bör även tänka på din hälsa här eftersom att du lätt kan bli sjuk om du fryser för länge.

 


Världens snabbaste personlighetstest


Restaurang eller laga mat hemma?

Ibland är det trevligt att dra ut och äta på en restaurang och äta med sina kompisar. Bara sitta där och njuta av atmosfären, och den goda maten som serveras. Vissa gör hellre det än att laga mat. Det är då jag frågar: ”Varför!?”. Vad är fel på att laga mat hemma? Många tycker att det är jobbigt att handla, förbereda och även laga själva maten. Tänker man ordentligt så är det faktiskt värt att göra allt det där för många anledningar. Man sparar mer pengar om man handlar själv plus att man får mer mat utav det. Är du mätt och det finns mat kvar så kan man ställa in det i kylen och äta dagen efter. Pröva att göra det med en restaurang (det går inte).
Om du lagar maten själv så kan du även krydda det så mycket eller så lite du vill. Du bestämmer över hur det ska smaka. Pröva det!


Simma efter träning

Hade träning nu på morgonen och jag trodde verkligen att jag skulle dö eftersom att jag kom hem från en fest kl 02.00 på natten. Dock gick det väldigt bra och vi var bara tre på träningen men vi hade ändå kul.
Efter träningen så gick vi och badade, vilket är väldigt bra efter en träning eftersom att musklerna får slappna av lite och bli lite mjukare. Ett tips för er som tränar nu på sommaren: gå till närmasten sjön och bada med kompisarna! Nu för tiden är sjöarna ganska varma så ta chansen!

Vin är bra för ditt hjärta!

Ni som dricker vin ska vara glada: en studie visar att vin är bra för hjärtat. Nu pratar vi inte om att man ska dricka 10-20 glas om dagen och så får man ett odödligt hjärta och man kommer aldrig att dö i hela sitt liv. Utan här pratar vi om att det finns ämnen i vin som kroppen behöver. Ett glas om dagen skulle räcka för dig. Men kom ihåg att det fortfarande finns alkohol i det, och det är en negativ sak så drick inte för mycket av det.

http://www.primavi.se/drycker/artikel.cfm?newsID=313&Vin,%20vindruvor

Midsommarbilder





Flädersaft



Lite gott ska det va!



Lillen myser



Sara blev torr om nosen



Lillen älskar skor och myser ännu mer med dem


Ledsen Bieber fans

Ledsen Bieber fans, tonåringen blev misshandlad i New York utanför ett varuhus. Ni får väl se om han är lika snygg nu efter att ha blivit misshandlad..?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13224667.ab


Slippa städa köket eller plocka ogräs i trädgården

Föräldrar brukar vara krävande när det gäller att ha det snyggt och lite mer organiserat i huset. När dem kommer till en gräns där dem inte orkar städa mer så ber dem barnen att städa. Och det är inget fel att ha det snyggt i huset, men när barnen blir tillfrågade så orkar dem inte med det. Vanlig tonårs filosofi, men ibland så får man bara bita ihop och göra det för att göra andra glada. Tro mig, så fort föräldrarna har frågat dig så går det inte att komma undan städningsämnet. Vad du kan göra för att ex. slippa städa köket, kan du föreslå om du kan städa någon annanstans som passar dig bättre eller att fixa ute i trädgården, som att plocka ogräs. Att plocka ogräs ligger ungefär på samma nivå som att städa, därför kan det accepteras av föräldrarna att göra det istället. Eller så gör du tvärt om du blir tillfrågad om att plocka ogräs.
Kom ihåg när du är i den här situationen: du bor också i huset, därför anser din omgivning dig som en familjemedlem och borde därför hjälpa till. Att ta emot det negativa glädjer din omgivning eftersom att dem slipper göra det. Om du frågar dina föräldrar att få städa så att dem slipper att fråga dig att göra det, så kan du lätt i framtiden fråga dem om dem kan skjutsa dig till stationen eller till en kompis utan att dem tvekar.

För dig som har skilda föräldrar och bor på två ställen: du kan förhandla med föräldrarna att inte städa lika mycket som alla andra för att du inte är i huset lika ofta. Detta beror givetvis på hur stökig du är efter dig, men bor du ex. bara 3-4 dagar i veckan hos en förälder kan du lätt övertala dem att inte gör lika mycket. Att städa ditt rum kommer alltid att vara ett ställe som du måste städa eftersom att det är ditt rum och du har ansvar för den. Så fort det är någon annan som använder ditt rum regelbundet så kan du kräva den personen att också städa ditt rum. Men gå inte in i diskussionen där du står för ”Nej jag tänker inte städa mitt rum för att det är mitt rum och jag bestämmer över den”. Grejen är att andra kan begära att du ska städa ditt rum eftersom att det faktiskt påverkar andra om du inte håller det rent. Smuts och dammråttor kan komma ut från rummet när det är mycket av det. Därför kommer du aldrig att komma ifrån ”städa ditt rum” diskussionen om du inte städar det regelbundet.


Hur fel det kan bli ibland

Två föräldrar hade lämnat sitt barn i Ikeas barnpassning i Uppsala medans dem skulle handla. När dem kom tillbaka för att hämta upp sin fyra åriga dotter sa personal att hon redan var hämtad. Troligtvis var barnet hämtad av fel familj, men inget är riktigt säkert.

Att det kan bli så fel kan man inte förstå!? Om det vore en annan familj som skulle ha hämtat barnet, borde dem ha märkt direkt att det inte var deras barn, med tanke på att det är dem som har köpt barnens kläder och känner ingen henne på det viset. Plus att det är ganska pinsamt att man inte känner igen sitt eget barn.

Källa: http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=158298110


Så blir du riktigt mätt på tunna pannkakor

Pannkakor är en riktig klassiker, och det fanns alltid plats för lite i magen oavsett hur mätt man än känner sig. Ibland brukar man ta en måltid med bara pannkakor, och så märker man att man tar ca 10st utan att ens ha tänkt på det innan. För det flesta gånger så blir man inte så mätt av tunna pannkakor, och detta beror på vad man har för pålägg. Dem flesta brukar bara ha sylt, socker eller choklad på, vilket inte ger mättnadskänslan. Ett tips från mig är att ha ost och skicka på! Jag åt det i morse och mina kompisar tyckte att jag var galen som åt ost och skinka på pannkakor. När dem väl prövade så föll dem för det och började äta ost och skinka på pannkakor istället för jordgubbssylt. När du väl har ost och skinka på så ska du se till att osten är smält innan du äter det. 30 sekunder i mikron brukar räcka vilket ger en mjuk och lite kladdig konsistens. Har du detta pålägg istället för sylt så kan jag lova dig att du halverar på antal pannkakor som du äter i vanliga fall.


Du skulle väl aldrig göra såhär mot din fru?


Börjar du gå in i väggen? Såhär gör du för att undvika det

Flesta människor håller på med flera aktiviteter på sin fritid, och måste plugga, och måste träffa kompisar, och måste städa rummet, och måste följa med på släktträffen, och måste leta efter jobb, och måste tävla, och måste gå ut med hunden etc. Ser ni alla dessa ”och” i texten? Ju fler ”och” det finns i ditt liv, desto stressigare blir det beroende på hur mycket du klarar av det mentalt. Du blir stressad för att alla dessa ”och” tar upp all din tid, och till slut krockar dessa saker med varandra. Problemet är att du vill göra alla dessa saker och inser att du måste välja bort några för att kunna fortsätta med andra. Det är då du böjar gå in i väggen: du vet inte vart du ska ta vägen och du håller på att tappa greppet om saker och ting. Jag kan säga redan nu, du har visst tid för allting, det är bara att du inte kan göra allting inom den aktiviteten ex. du håller på med simning och basket. Du vill kunna hålla på med båda men problemet är att träningarna är på måndagar och onsdagar, alltså samma dagar. Du hinner visst med båda, men då får du träna simning på måndagar och basket på onsdagar/tvärt om.  Det gör att du satsar på båda sporterna upp till 50%. Vissa människor nöjer sig att bara satsa upp till 50%, men tänk vilka chanser du missar när du inte satsar upp till 100% som kan betyda landslagsplats eller viktiga tävlingar. Ett tips är att prata med dina tränare om du kan få träna med en annan åldersgrupp som tränar på andra dagar än måndagar och onsdagar. Det gäller samma sak med kompisar och jobbet, det gäller bara att du har en kommunikation med alla så att dem vet hur din situation er ut, sen kanske dem kan komma med fler förslag som du tycker är värt att pröva. Prata, testa och sedan se vad som händer!
Det finns vissa frågor som du måste ställa dig om du ska välja mellan saker och ting: vad har jag hållit på längst? Vad tycker jag är roligast? Vad utvecklar mig mest som person? Vilket kan leda mig till bättre alternativ? På vilken nivå vill jag göra det här på, proffs eller för att det är roligt? Vilket kan jag hålla på med längst i framtiden?
Kan du inte besvara dig själv dessa frågor så finns det bara ett sätt att få svaren på: att verkligen ”gå in i väggen”. Jag vet att det är vore skönta att undvika det, men när du går in i väggen så släpper du ut all stress genom tårar, vilket är otroligt skönt efteråt. Har du en vettig person att prata med så släpp ut stressen med den personen. Det är aldrig skönt att gå in i väggen och gråta själv, det är mycket skönare att ha någon som man kan prata med när det väl händer.  När du har gråtit färdigt så gå och lägg dig, vila upp dig så du kan börja göra ”brainstorm” över saker och ting och sedan fatta de hårda besluten när du väl har vaknat igen.
Har du ingen att prata eller gråta med, så kan du kontakta mig på min mail som är [email protected] så hjälper jag dig.
Har du fortfarande inte samlat ihop dig så ät en glass eller drick varm choklad och titta på en mysig film i sängen eller i soffan. Det gör att du vilar upp dig ännu mer och du tänker bara på filmen istället för alla negativa tänkar.


Rolig reklam i tidningen

Jag skrattade lite för mig själv när jag såg den här reklamen i tidningen igår. Den var inte så svår att missa heller eftersom att nästan allt är svart och vitt i tidningen medans reklamen är nästan helt rosa.


Har ni tråkigt hemma så har jag ett tips

Ibland kan det vara riktigt tråkigt hemma, då alla sina kompisar har åkt iväg eller inte orkar göra något, då har jag det roligaste tipset: gå in på hemsidan chatroulett.com och prata med alla människor som finns där. Logga in lite tidigare på dagen och inte senare, för senare är det bara snuskgubbar inne som är nakna och är ute efter specifika saker. På dagen är det faktiskt roliga personer inne. Du kan pröva att göra två saker:

1. Om du har riktigt tråkigt och din humor ligger på lägsta nivå så kan du spela så spela så störd som möjligt och se hur andra reagerar till det. Vissa får värsta ansiktsuttrycket som faktiskt kan underhålla en.
2. Är att driva med en person så mycket som möjligt.
3. Bara vara social och skaffa nya kontakter runt om i världen.

Testa och ha kul!


Testa din respekt på okända människor utifrån din utsida

Ibland funderar man:  ”Är jag snygg?”, ”Ser det här plagget bra ut på mig?”, ”Går jag konstigt?” etc. Genom att besvara dessa frågor kan man testa sig själv genom att gå bland andra människor. Ett tips om man bor i Stockholm, är att åka till Drottninggatan nära T-Centralen och bara gå längst gatan. Pröva första att gå rakt fram utan att undvika andra människor. Titta först om dem försöker gå undan för dig, om dem gör det så har dem respekt för din kroppsbyggnad. Det kan vara att du antingen är väldigt lång, krallig eller både och. Att du på något sätt framhäver en viss styrka kroppsmässigt.
För att pröva ditt utseende räcker det att du bara går bland människor, fast emot dem. Att ni möter varandra med blicken så att du ger dem andra en chans att få titta på dig. Får du bara ett ögonkast så är du ”normal” för deras ögon. Stirrar dem på dig några sekunder kan det vara att dem funderar på om du är snygg eller ful för deras ögon. Stirrar dem i några sekunder och använder ögonbrynen väldigt mycket för att uttrycka deras tankar, så är du inget för dem. Stirrar dem i några sekunder, kisar lite med ögonen, tittar ner och upp på dig så är du snygg i deras ögon.
Du märker väldigt snabbt i deras ögon om dem gör det. När man tycker att någon annan är snygg så färdas man till ett annat ställe i sina tankar och glömmer sitt kroppsspråk. Tycker man att någon ser lite sämre ut så försöker man dölja det eftersom att man blir rädd för att såra den personen.

I det här testet så är det väldigt viktigt att du tänker på hur många som tycker att du är snygg eller inte. Att du inte bara utgår efter vad en person tycker. Se det som en procentuell undersökning och se ex. hur många av 20 personer tycker om ditt utseende.

Det funkar att göra det här på vilket ställe som helst, bara det finns många människor i omgivningen.


Hur många kalorier du behöver per dag?

En människokropp är ganska lik en bil. En bil är ett fordon som behöver energi för att kunna uppfylla sin uppgift. Så fort man tankar bilen så orkar den med att åka så långt den behöver, precis som en människokropp: så fort vi stoppar i oss mat så orkar kroppen att göra det som vi behöver göra. Hur vore det att sitta på ett prov med en kurrande mage? Eller när du myser med flickvännen så kurrar magen mitt i den mysiga stunden, hur charmigt vore det? Inte alls. Känner du igen dig så beror det på att du inte har ätit tillräckligt under dagen. Oavsett om du har ätit alla måltider som behövs så måste du veta hur mycket du verkligen behöver. Eftersom att alla bränner olika mycket kalorier så äter vi alla i olika mängder. Jag kan säga att jag hade en period där jag åt väldigt lite för att jag ansåg kalorier som en negativ sak. Men vi behöver faktiskt kalorier för att orka med dagen. Vad man behöver inse är vad för kalorier man stoppar i sig. I detta inlägg när jag skriver om kalorier så menar jag kalorier i mat, och inte i godis eller läsk. Det är inget fel att äta godis och dricka läsk, men man kanske inte behöver äta och dricka så mycket av det. Fast känner du att du verkligen behöver godis eller läsk: att ”kroppen skriker” efter det, då är det viktigt att du analyserar om du behöver det för att du är sugen, för att du är hungrig eller om det är för att du bara vill ha det för att det är gott. Det är din kropp och du får bestämma vad du vill göra med den, men tänk på hur du påverkar den.

Man kan titta på en hemsida där man kan räkna ut hur många kalorier man behöver per dag: http://www.uppladdningen.nu/uppladdningenwww/main.nsf/page.items.www/92BDB88ACB662CE7C1257050004CDF59?open


Hur man plankar på bussar

Att planka vid spärrarna på tåget är väldigt lätt eftersom att man oftast inte behöver möta en kontrollant. Men på bussar är chauffören kontrollanten. När man plankar på bussar så handlar det väldigt mycket om hur stark man är mentalt. Att planka på bussar så måste man på något sätt slippa ögonkontakt med chauffören, detta gör det lättare för dig att bara gå förbi utan att visa din biljett. Detta kan du göra genom att ni är minst tre personer/kompisar som ska på bussen. Du som inte har biljett är i mitten av dessa tre personer. Den första personen som har biljett söker så mycket ögonkontakt som möjligt, helst starta en konversation, för att få chauffören på andra tankar än att kontrollera biljetterna. Du som inte har biljett (andra personen) ska vara precis bakom den första personen för att lätt bara smita igenom och låtsas som om att den första personen bara tar för mycket tid och du vill förbi så fort som möjligt. Den tredje personen ska låtsas som om att han/hon vill också fort förbi men visar sin biljett så tidigt som möjligt, och puffar därför den andra personen för att gå fortare framåt.
Detta blir som ett spel/pjäs som gör att chauffören bara konserterar på den första personen och den tredje. Detta kommer också att få chauffören att strunta i andra personen för att han kommer bara att tänka ”Äh, låt honom gå för den här gången”.
Vara stark mentalt, titta aldrig på chauffören. Så fort du tittar på honom så får du honom att tänka på dig och då vill han att du ska visa din biljett.


Hur man får till sin sommarflört

Under sommaren är det många som är på fester, träffar kompisar och träffar ”kompisar” (om ni förstår vad jag menar). När man träffar alla dessa människor så kan det dyka upp en speciell person bland dessa. Du tycker att den här personen är speciell för att du tycker att personen är antingen snygg, charmig, rolig eller alla tre. När du ser denna speciella person så vill du på något sätt visa upp dig; du vill skapa en plats i personens minne. Det kan du göra genom att börja prata med personen eller att sticka ut på ett annat positivt sätt. Det viktiga är att ni finner någon slags kontakt och att personen kommer ihåg dig. Nu när du har tagit en plats i personens minne så är det viktigt att du skapar denna plats till en positiv del och inte en negativ. Genom att göra den positiv kan du få personen att skratta, vara trevlig, vara allmänt snäll etc. Kom ihåg att vara dig själv! Genom att vara dig själv så blir det lättare för dig i längden att bibehålla den personlighet som du har utgett dig för. Om du spelar någon som du inte är så måste du ändra till den personligheten som du har utgett dig för, om du söker efter ett seröst förhållande. Annars blir det förvirrande för personen som du gillar och kommer därefter att bli fundersam om du är den rätta personen. Vill du ha ett kort förhållande så gör det ingen skillnad vad du utger dig för eftersom att där gäller det att bara visa det ”överdrivna positiva sida” så mycket som möjligt.
Nu kommer vi till slutet av flörten: här gäller det att en utav er tar initiativet att ta första steget in till ett förhållande. Det gör man genom att man visar att man gillar den andra personen. Problemet här är att många tjejer utgår efter att killen alltid ska ta första steget. Men vissa killar vågar inte ta det steget eftersom att dem inte vågar förstöra kompisförhållandet som har skapats. Det är ytterst viktigt att även tjejen har gett ett tydligt budskap till killen att hon faktiskt gillar honom. Det kan hon göra genom att sätta sig överdrivet nära killen i soffan eller något liknande.  Att hon ger ett fysiskt budskap. Jo lite misstolkande är det ju, men det är bara att inse tjejer: vissa killar är riktigt trögfattade, och dem behöver något slags fysiskt budskap för att det ska gå framåt. Killen gör sedan sista draget. När det händer så är det bara njuta av varandras närvaro och njuta resten av sommaren!
Kom ihåg, både tjejen och killen måste ta initiativ för att det ska kunna funka!

Vill ni ha lite mer tips inom någon specifik del inom flört så kommentera i detta inlägg.

Under den här helgen kan det förekomma sena inlägg pga. att jag befinner mig i Göteborg på en rugbyturnering.


Hur man skriver den perfekta önskelistan

När man fyller år eller när julen kommer så brukar man skriva en önskelista. Och meningen med en önskelista är att man låter sina nära och kära veta vad man önskar sig mest, men i vissa fall så brukar man inte få det man vill ha. Det kan finnas olika anledningar till detta:

1. Kan vara att du önskar dig för många dyra saker, därmed kan andra tro att du bara vill ha dyra saker och köper istället något annat som du inte önskade dig.
2. Att du skriver din lista för sent. Skriver du din lista för sent ex. två dagar innan julafton, så ger du inte dem andra en chans att hitta presenten som du önskade och tar istället något hemma att ge dig i present eller köpa ett slumpmässigt objekt i närmaste affären.
3. Att du inte har gett dem andra presenter som dem har önskat dig. Köper du en ”spratt present”, så förvänta dig något liknande tillbaka. Köper du en dyr och värdefull present åt någon, så får du möjligtvis något i samma pris tillbaka.

Jag föreslår två önskelistor som ger dig större chans att få det du önskar dig:
1. Den första är att skriva en önskelista med så få önskningar som möjligt, men som verkligen betyder mycket för dig. Skriv ca 2-4 presenter som du vill ha som mest, före allt annat som du vill ha. Då gör det inget om det är dyra presenter för då kan dina nära och kära dela på kostnaden som då blir en gemensam present. Detta krävs att du har skrivit önskelistan minst en månad innan du fyller år eller om julafton. Kom ihåg att köp något värdefullt till de andra också, för om du inte får det du vill ha så ökar du chansen att ge dina nära och kära dåligt samvete för att dem inte köpte det du vill ha. Därmed köper dem det till nästa år istället.
2. Skriv så många presenter som möjligt men som ligger i lägre pris. Skriv ca 10-20 objekt och helst 14 dagar innan. Är det billiga presenter så är det lättare att få tag på eftersom att kostnaden inte blir ett hinder.

Nu när jag har gett er lite tips på önskelistor, så kan ni börja tänka på vad ni önskar er till eran födelsedag eller till julafton. Kom ihåg: ju tidigare ni skriver den och visar det till era nära och kära, desto större chans får du det.

Shakings nya design!

We will shake your world with Oskar´s new design! Olika saker inspirerade mig till den nya designen, men väldigt mycket hängde på färger och mönster som är mina favoriter. Lägg gärna en liten kommentar på vad ni tycker om den.
Nu under sommaren kommer jag att skriva lite mer inom ämnet psykologi för att bya ämne lite.


Rolig kondom reklam


Jonglera upp och ner, otrolig talang!


Största lasagne som du någonsin kommer att se


Ett barn röker 40 cigaretter om dagen


Akta er för gubbar med mjäll


Hur!?

Hur lyckas man spela på det här viset under en match? Duktiga spelar säger jag bara!


En tjej tappar huvudet

Inte varje dag man ser en person tappa huvudet. Elleeer?


Ser ut som 30år, men på insidan 5år

Den här mannen ser ut som en trettioårig man. Men på insidan gömmer det sig en femårig pojke.


Skickliga killar med frisbee

Så många människor med så många olika talanger. Och detta är bara otroligt!!!


Små grabbar med sällsynt teknik

Dessa grabbar borde vara proffs i basket. En sällsynt teknik inom basket som imponerar en bara på några sekunder!


Vinnare i Svensk Stafett SM

Första gången som jag springer stafett i friidrott och vi vinner SM guld. Helt galen känsla och vårat lag var riktigt grymma. Jag sprang nytt personligt rekord på 100m på 11.90 sekunder.
Just nu sitter jag i bussen på väg hem från Växjö och alla från klubben är riktigt trötta från dagens tävlingar. Jag är den enda som sjunger högt med min kompis Dennis "Stand by me" där Dennis håller takten. Tyvärr vill inte dem andra sjunga med, men det är bara fortsätta så får vi se om dem ger upp till slut.

Får jag tag på bilder från SM så lägger jag upp allt här på bloggen så fort som möjligt!


Galna svenskar lagar mat

Lagar ni också mat på det här sättet? Det gör alla fall inte jag.


Lyckades med lunchen!

Fiskpinnar med ris och kurry blev en riktig succé! Mycket godare att ha kurry i riset än bara salt, det blir lite indisk touch på det hela.


Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0