Duck Song

Den här är gammal men fortfarande klockren!
Riktigt skön låt också.


Snygga tjejer tvättar bilarna

Svartsjuk eller vadå? Det skulle jag bli!


Att folk går på allt!?

När jag började titta på det här klippet så trodde jag aldrig att någon skulle gå på det. Tydligen hade jag fel!


Pirates of Caribbean 4

Den här filmen var helt otrolig! Jag älskar verkligen den här filmen; handling, effekter och humorn är på högsta nivån! Jag såg den här filmen tillsammans med min mamma som födelsedagspresent till henne. Jag kan definitivt rekommendera att se denna film!


Att folk verkligen går på sånt!?

Har ni sett på Cartoon Netwoork? När någon hoppar ner i en tunna och poppar upp i en annan? Här händer det på riktigt, och folk går verkligen på det!? Titta på klippet!

Senare under dagen kommer det ett videoinlägg av mina kompisar som verkligen vill berätta något för er. Verkligen värt att se!


Klockrent skämt!

Från en blond tjej till en blond kille. Jag skulle bli helt förvirad, men det klockrent är det! Verkligen värt att se!


Jennifer Lopez får gåshud!

Helt otroligt: en kille i USA sjunger så bra att Jennifer Lopez får gåshud. Om Lopez reagerar så positivt åt en kille, då vet man han är något!
Jag vill också att Lopez ska säga något sånt åt mig!

Har ni dålig tålamod så kan ni spola fram till 01:40.




Från två yngre tjejer till två äldre gubbar

Något underligt hände med två tjejer när dem skulle bli fotade. När bilen passerade fotografens syn så förvandlades de yngre tjejerna till två äldre gubbar. Hur gick det till?


Läskig toa

Föreställ er att ni går i stan och verkligen behöver gå på toa och finner en toalett. När ni precis ska dra ner byxorna så dyker det upp ett skrikande människohuvud. Hur skulle ni reagera? Klippet här under visar hur vissa skulle reagera.


Killens fotbollslag lurar honom ordentligt!

Ett fotbollslag lurar en kille i laget att man får ont när man gör en sit up på det sättet som dem gör det på. Sedan vill killen också pröva det som resten av laget har gjort och blir riktigt lurad. Jag kan inte sluta skratta när man har sett vad dem gör mot honom. Ha tålamod när ni tittar på klippet, den är seg i början men det är värt att vänta för att se vad som händer i slutet. 


Kille med otur

Drick aldrig så att du blir riktigt full. Här får du förklaringen:


Därför tjänar han mycket!

En kän basebollspelare i USA räddar reporter ifrån en boll som är på väg att landa på hennes huvud. Se på filmen!


MMA galning letar efter försökskaniner på gatorna i USA

Kimbo Slice, en utav de bästa MMA fighters i USA är med i ett program där han åker runt i USA och gör otroliga saker. Bl.a. som han gör i dessa två klipp så erbjuder programmet folk pengar för att vara försökskanin när Kimbo Slice slår eller gör något otroligt ont på dem. Ett av klippen får två killar 100$ var för ett slag av Kimbo Slice i magen. Skulle ni acceptera ett sånt erbjudande?


Danmark kräver Nordpolen

Aftonbladet skrev att ”Danmark kräver hela Nordpolen”. Om dem uppfyller sitt krav så hamnar dem i konflikt med Ryssland.

Egen åsikt: här blir jag lite frustrerad på Danmark. Varför ska dem kräva Nordpolen när dem fick Skåne ifrån oss. Det ska tydligen inte finnas någon olja heller i Nordpolen, så ingen förstår varför Danmark har ställt det märkliga kravet. Danmark ser Nordpolen som en viktig symbol för landet, men är det värt att hamna i konflikt med andra länder för det?
Om Danmark ska kräva område i Nordpolen så kommer även Kanada, USA och Norge kräva ett område.
Danmark, var nöjd med att ni fick Skåne alla fall!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13038350.ab

poppis Många är de länder som vill äga Nordpolen.


En man får hjärtattack och skapar drama i trafiken

Kören University of Manibota Singers kom till Sverige på turné.
De landade på Arlanda där dem blev upphämtade av en buss och skulle sedan påbörja deras två veckor långa turné. Efter fem minuter av sin resa från Arlanda fick busschauffören hjärtattack när bussen gick i 100 km/h. Körledaren Elroy Friesen skyndade sig snabbt till ratten där han på något sätt lyckades frikoppla och sedan bromsa bussen. Elroy räddade totalt 33 liv på bussen och även alla trafikanter i närheten från en otäck trafikolycka.

Otroligt att man hinner reagera så snabbt och lyckas rädda så många personer! Han är en sann hjälte, vi behöver nog lite fler sådana runt omkring oss.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13032058.ab


Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0