ÄNDRA DITT LÖSENORD NU!!!

Så fort du ser det här inlägget så ändra ditt lösenord på alla viktiga hemsidor som du är medlem i. Det är så att http://bloggtoppen.se har blivit hackad av en idiot som har laggt up 90 000 användarnamn med lösenord på forumet flaschback. Även om du inte är medlem på hemsidan så ändra ditt lösenord ändå, man vet aldrig här på nätet.


Klipp på mig på söndag!

Ni läsare frågade om ett klipp där jag dansar till en låt. Och det skulle jag nog kunna fixa! Jag valde dans som estetiskt val förra året och som slutprojekt i kursen skulle vi skapa en egen korregrafi. På söndag får ni se när jag övar några egna steg inför mitt slutprojekt.


Thairestauranger vet hur man "snor" pengar från sina kunder

Jag är ett stort "fan" när det kommer till asiatiskt mat. Wok, sushi, yakiniku, friterade bananer med glass, nudlar, räkchips, vårullar osv. Men thairestauranger vet verkligen hur man snor pengar från sina kunder. Jag ville verkligen ha annanas och nötter med biff i min wok, men problemet var att restaurangen som jag var på inte hade en sån rätt. Jag beställde då extra nötter till en rätt och dom tog ""22kr för det! Jag fick typ 15 nötter för 22kr! ÄR DEM GALNA ELLER!?


Jag sjunger, finns på klipp

Ledsen att jag inte skrev igår men jag var så trött att jag somnade i soffan run 8-9 igår kväll. Jag sov totalt under fredag och lördag, 6 timmar. Inte bra för idag så lever jag på dextrosol känns det som.

Som jag lovade så skulle jag lägga upp filmen som ni läsare frågade om.



Vann våran match idag!

Så hade vi rugbymatch idag vilket gick väldigt bra. Vi spelade mot Södertälje som var final i våran serie. Vi vann med 61-6. Det sorgliga är att det är sista året för mig och flera andra i åldersgruppen. Vi flyttas upp till juniorerna och herrarna nästa år som kommer blir riktigt kul!

Det blir U20-match imorgon på Årstafältet kl14.00 final i serien! Är ni sugna på titta så är det bara att komma. Det finns läktare om man inte känner för att stå.

Jag fick en fråga från en utav läsarna om jag var rutinerad när det gällde förra inlägget. Jag kan säga såhär... Vad menas med rutinerad i huvudtaget? Menas det att man ligger tre gånger i veckan? Eller om man har sju KK? Jag är bara mer uppmärksam när det gäller sånt, mer än så säger jag inte (haha).


En fråga som ska besvaras...

Jag fick en fråga av några Pinglor som skrev kommentaren:

"Hej! Tycker du verkar vara en sån trevlig kille. Kan inte du ge lite tips på vad killar tycker om för sexställningar?Asså vad som är skönast och så vidare. Är oskuld men har precis skaffat pojkvän... Kan man på något sätt "lura" killen att man inte är det? Eller känner ni att man är oskuld första gången vi har sex?"

Jag kan ju börja med att tacka för att ni har sett mig som en trevlig kille!
En sak är viktigt att veta både med killar och tjejer: vi alla är olika och njuter av olika saker. Vissa gillar choklad och andra gillar vanilj. Vissa gillar att ha vildare sex medans andra njuter av lugnare. När det gäller sexställningar så finns det nästan oändligt med olika ställningar. Det svåra är att ta reda på vad den andra njuter av. Har ni kommit så nära varandra redan innan att ni skickar sms som liknar detta så har ni någon en gemensam känsla:

"jaha :$ puss <3"

"Du är sötast :$ kram<3"

Om Ni redan har börjat prata om flickvän och pojkvän, alltså vad man gillar för typ så kan ni börja fråga varandra vad ni gillar för sexställningar.Det är faktiskt bäst om ni båda vet om vad ni båda gillar för att om det nu leder till att ni har sex så är chansen större att ni båda njuter när ni känner varandra bättre.
När det kommer till oskulden så bör man vara ärlig med den man ska göra med om han nu frågar om du är det. Om han inte frågar så behöver du inte säga något, men det märks ganska tydligt när ni gör det eftersom att tjejen kan vara nervös, vågar inte "utforska", tar inte för sig lika mycket, vågar inte visa sig naken osv.
Vill du dölja att du är oskuld så var självsäker och våga ta initiativ för då kommer killen inte att bry sig om du är oskuld. Om han nu gör det så kommer han tycka att du är grym.
Vissa killar gillar även tjejer som är oskuld, så att vara oskuld betyder inte att det är en dålig sak.

Hoppas det hjälper!


Så var bloggen med på skolans blogg

Haha, jag hade faktiskt ingen aning om att folk hade koll på bloggen här på skolan (förutom dem som går i min klass då...). Pga detta så tror jag att det är någon i min klass som har skickat förslag till dem som skriver inläggen på skolans blogg. Och vem du nu är som gjorde det... du... ska... få... en... STOR KRAM! Jag tycker bara att det är kul när det är fler som läser för det motiverar en att skriva mer!

Inlägget som bloggen är med i:
http://incestfest.wordpress.com/2011/10/19/gladjespridare/#comment-111

Seg dag!

Jaha, då har man studiedag precis det som man har längtat efter länge nu. Fast man vill fortfarande går till skolan för att man blir uttråkad hemma. Fast jag ska inte säga att det är illa att ligga i sängen under duntäcket och titta på tv. Men man får fortfarande känslan av att man är för lat för att göra något och därför vill träna eller så för att känna sig mindre lat. Nej, nu är det dags för mig att plugga, det är ju trotts allt en studiedag!


Dyster av regnet idag?

Är det bara jag, men jag blir ganska dyster när det regnar. Det regnar som i ***** här och i vanliga fall så tycker jag att det är mysigt när jag är hemma med en varm choklad och i sängen under duntäcket och tittar på film. Då är regn det bästa! Fast när man är i skolan så blir man bara dyster eftersom att man inser hur blöt man blir så fort man tar första steget ut mot tunnelbanan. 
Sen blir man otroligt trött också, vilket var ganska misslyckande av mig eftersom att jag somnade typ fem minuter under en film som vi tattade på. Dextrotime säger jag bara! För jag orkar inte sova på lektionen igen fast det är skönt.

Jag spelade in låten igår på YouTube som jag lovade att jag skulle publicera nu på söndag!

Domare blir attackerad av båda lagen

Domaren slår en spelare på planen och blir jagad av båda lagen. Jag tror nog att domaren ångrade vad han gjorde...

(Spola till 00:40 om ni tycker att det går för segt)


Besvarar frågorna!

Ja som sagt så ska jag ju svara på alla era frågor eftersom att det är söndag!



Är du kär i någon? - Nja, jag är tveksam fortfarande, behöver lära känna personen bättre
Vilken är din favoritsexställning? - Backup Boogie
Vilken är din favoritlåt? - Calling, med Dead by April
Kasn du lova ett datum som du ska lägga upp en låt som du sjunger? - Ja, nästa söndag
Hade du kysst en främling? - Nej...
Hade du kysst en snygg främling? - Nja... Tveksamt
Hade du kysst en snygg norsk främling? - Definitivt!
Tycker du någon på din skola är snygg? - Ja
Har du någonsin varit otrogen? - Nej
Reklamen som du ogillar mest - Schweppes
Skulle du gifta dig med mig? - Jadå, köpt ringen redan
Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en tjej? - Utseende, initiativtagande och social


Hård träning för min del

Jahopp, jagkanske inte har nämt det tidigare men jag har har en sträckt jumske som tyvärr är en gamal skada. Vad jag har hört så kan det bli en kronisk skada om den inte får vila ordentligt. Därför så har jag en personlig tränare som hjälper mig med att rehabilitera så att jag kan börja träna ordentligt igen.
Min rehabiliteing är en träning som jag aldrig har gjort förut: vi åker till en simhall där jag får göra övningar i vatnnet. Vi höll på i 90min hård träning vilket inte kände alls ijumsken vilket är ett gott tecken! vi gör det ca 2-3 ggr. i veckan. Fortsätter jag såhär regelbundet varje vecka kan jag nog börja springa igen.

Frågestunden fortsätter

Jag har fått intressanta frågor och det kommer bli VÄLDIGT kul att svara på dom. Fortsätt fråga, ni kan gärna kommentera frågorna så besvarar jag dom på söndag. Jag kommer att svara exakt alla frågor som ni ställer mig så ta chanse medans den finns kvar!

Pokemon Beatbox. Frågestund?

Hej mina kära läsare! Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag men jag har jobbat på en ny design till bloggen för att jag ska ändra tema totalt! Det kommer verkligen att bli awesome!!!

Jag har läst era kommentarer och ni vill ha en frågestund? Och det ska ni få! Skicka in alla frågor som ni har till bloggens mail som är [email protected] eller kommentera frågan på inläggen så kommer jag att svara på era frågor på slutet av denna vecka. Så skicka in så många ni har!
Medans ni får lite inspiration så kan ni lyssna på en grym kille som beatboxar pokemon.

Ha det gött!



Stoppa dig själv att nysa i tysta situationer

När man är på prov, föreläsning eller när man håller på kyssa sin drömpartner så vore det rätt pinsamt att helt plöstligt börja nysa. Blir det riktigt pinsamt så irrar man runt och tänker på det länge och det kan verkligen störa en. Vill du stoppa nysningen så gör du såhär:

tryck upp tunga i gommen eller i tandköttet beroende på vad som funkar bäst för en själv. Detta funkar väldigt bra för mig och det har räddat mig från flera pinsamheter.

Tyvärr finns det en nackdel med detta och det är att när man stoppar nysningen så skapar du tryck i huvudet vilket inte är så bra eftersom att det ökar risken till hjärnblödning om du gör det gång på gång utan att nysa på väldigt länge.

Klockren serie från år 1985


Hög tempo ger bäst förbränning

Högt tempo på träningen ger bäst kaloriförbränningen. Att jogga lite lätt några kilometrar gör inte att du förbränner många kalorier, utan du förbättrar din kondition. Är syftet med din jogg att förbränna kalorier så bör du öka ditt tempo upp till 80-90%. Detta är otroligt nyttigt för dig eftersom att du får uthållighetsträning när du ligger så högt i tempot. Om du gör detta regelbundet varje vecka så behöver du inte tänka på vad du stoppar i dig. Ät på för maten är din energikälla, minska inte på din energikälla för risken kan bli att du minskar din prestation på träningen/matcher.

Nu är även kommentarrutan ändrad till svart text så man kan se vad man skriver. (Tack för tipset läsare) 

Jag när jag tävlar i 100m
Foto: Amanda Rydén


Vad hände med Friday-låten!?

Är det någon som har förstått varför orginalvideon på "It´s Friday" på youtube är borta!? Jag har letat i flera veckor men har inte hittat den. Har dem tagit bort den för att kunna tjäna pengar på klippet eller hatade alla den så mycket att dem inte kuna ha kvar den eller vad....!? Så irriterande när man inte vet för jag saknar verkligen fredagarna som man satt på låten och skrattade så mycket för att texten var så usel.

Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0