Testa din respekt på okända människor utifrån din utsida

Ibland funderar man:  ”Är jag snygg?”, ”Ser det här plagget bra ut på mig?”, ”Går jag konstigt?” etc. Genom att besvara dessa frågor kan man testa sig själv genom att gå bland andra människor. Ett tips om man bor i Stockholm, är att åka till Drottninggatan nära T-Centralen och bara gå längst gatan. Pröva första att gå rakt fram utan att undvika andra människor. Titta först om dem försöker gå undan för dig, om dem gör det så har dem respekt för din kroppsbyggnad. Det kan vara att du antingen är väldigt lång, krallig eller både och. Att du på något sätt framhäver en viss styrka kroppsmässigt.
För att pröva ditt utseende räcker det att du bara går bland människor, fast emot dem. Att ni möter varandra med blicken så att du ger dem andra en chans att få titta på dig. Får du bara ett ögonkast så är du ”normal” för deras ögon. Stirrar dem på dig några sekunder kan det vara att dem funderar på om du är snygg eller ful för deras ögon. Stirrar dem i några sekunder och använder ögonbrynen väldigt mycket för att uttrycka deras tankar, så är du inget för dem. Stirrar dem i några sekunder, kisar lite med ögonen, tittar ner och upp på dig så är du snygg i deras ögon.
Du märker väldigt snabbt i deras ögon om dem gör det. När man tycker att någon annan är snygg så färdas man till ett annat ställe i sina tankar och glömmer sitt kroppsspråk. Tycker man att någon ser lite sämre ut så försöker man dölja det eftersom att man blir rädd för att såra den personen.

I det här testet så är det väldigt viktigt att du tänker på hur många som tycker att du är snygg eller inte. Att du inte bara utgår efter vad en person tycker. Se det som en procentuell undersökning och se ex. hur många av 20 personer tycker om ditt utseende.

Det funkar att göra det här på vilket ställe som helst, bara det finns många människor i omgivningen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

du skriver bra och användbara saker , roliga :D go !

2011-06-21 @ 14:49:07
Postat av: Anonym

Eller så stirrar folk bara för att de tycker att man är dum i huvudet som går rakt in i folk utan att se sig för. Eller så tittar de upp och ner på dig för att man råkar vara den fulaste människan någonsin. Folk glor av olika anledningar ;)

2011-11-09 @ 22:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0