Tänk ut vad du vill bli när du blir äldre

När vet man när man har funnit sitt drömyrke? Är det när man tycker att det verkar kul? Är det när man har insett att man tjänar bra med pengar? Eller är det när man har insett att man orkar jobba med det resten av livet? För mig är det inget av det. Jo självklart så vill man tjäna bra med pengar, men magkänslan spelar en stor del. Det viktiga är att man lyssnar ordentligt så att man inte tappar bort sig i en dröm där man tror att jobbet är sitt drömyrke bara för att man tycker det för stunden. Lyssna ordentligt på magkänslan så finner du svaret.


Inlägg kommer igen!

Ledsen för att det inte har kommit några inlägg på senaste tiden men jag har bara en dator att skriva inlägg ifrån och den fick otroligt mycket virus, men nu har jag fåt det fixt så inlägg kommer att rulla på som vanligt nu och framöver.

Grekland denna vecka!

Kommer nu att vara i Grekland i en vecka, så det kommer tyvärr inte att komma inlägg varje dag men jag ska försöka så gott det bara går. Problemet är att vi bor ute i ingenstans på ett lyxhotell så jag har ingen aning hur detta kommmer att sluta (haha).

Under veckan tar jag även bilder som kommer att publiseras!


Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0