Tror du inte att du ska lyckas med framtiden? Detta kan hjälpa dig

OBS: Detta funkar bättre med hörlurar


Innan du börjar spela på den här videon vill jag att läser instruktionerna ordentligt:


1.        Ta ett papper och skriv två mål som du vill lyckas med i framtiden. Skriv dem med 5cm avstånd från varandra och ringa in dem.


2.        Skriv sedan tre faktorer som står i vägen för dina mål. Ex. du vill bli läkare, då är dina faktorer betyg, konstant arbete och kanske förlust av något annat för att du ska hinna med att få dina bra betyg etc. Ringa in faktorerna och dra ett streck från varje faktor till tillhörande mål som du skrev i steg 1.


3.        Skriv fem saker som gör dig lycklig i livet. På något sätt ska dessa saker vara kopplade till dina mål ex. du vill bli läkare, och det som gör dig lycklig är att hjälpa människor. Då skriver du ”hjälpa människor”, du blir glad av att få hjälpa människor. Ringa in dessa och dra ett streck från varje till tillhörande faktor. Har du som mål att bli läkare och dina faktorer är betyg, konstant arbete och förlust av något du gillar, då drar du ett streck från varje lycklig sak till de tre faktorerna.


4.        Nu ser du vart du står i livet, vad du har som mål och vad som hindrar dig. Det du nu ska göra är att du tittar på pappret och illustrerar allt som du har skrivit ner. Så fort du tänker på dina faktorer så ska du tänka på de lyckliga sakerna i ditt liv och komma på dina sätt att bryta dig igenom dessa ex. om betyg är en av dina faktorer så föreställ dig att du är på ett prov och att du lyckas få det betyget du vill ha. Du tänker också på allt arbete som ligger bakom ditt betyg och sedan kommer du in på läkarlinjen.


5.        Dra ut på alla dina tankegångar och illusioner så mycket som möjligt för att få klarare bild i huvudet.


6.        Nu har du allt som du har skrivit på pappret i huvudet. Du kan blunda och tryck på play på youtube klippet som är med i inlägget. Illustrera det du har skrivit och om du glömmer bort något som du har skrivit så öppna ögonen en snabbis och kika lite snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0